Mit ajánl a Skontó Platform?

Sconto

A Skontó Platform azzal a céllal jött létre, hogy erősebbé tegye a cégek ellátási láncát és segítse a hatékony pénz allokációt az ellátási láncon belül.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) adatai szerint a magyar vállalkozások számláin 2021 végén több, mint 15 ezer milliárd forint állt. A Skontó Platform célja, hogy ez az összeg a lehető legjobban hasznosuljon: egyfelől hozamot termeljen, másfelől oda kerüljön az ellátási láncon belül, ahol arra a legnagyobb szükség van. Egy felületet kínálunk, amelyen a cégek kedvezményekért nyújtott gyorsított számlafizetésről tudnak megállapodni vevő vagy beszállító partnereikkel. Ezzel a vevő cégeknek kevesebbet kell fizetniük, míg a szállítók gyorsabban a pénzükhöz jutnak.  

Aktuális pozícióinkról itt találsz bővebb információt: https://www.skontoplatform.hu/allasok

Sales és marketing gyakornok pozíció

Téged keresünk!

Saját fejlesztésű fintech megoldásunk a Skontó Platform, ahol a cégek egyszerűen és könnyen állapodhatnak meg gyorsított fizetésekről és az ezért járó kedvezményekről. A piactérhez az indulás óta számos nagy- és középvállalat csatlakozott. Célunk, hogy a következő hónapokban, az eddigi munkánkra és sikerekre alapozva, egy még gyorsabb növekedési pályára állítsuk a céget.

Hogyan segíthetsz?

Gyakornokként két fő területen számítunk rád. Értékesítési oldalon mélyrehatóan meg kell értened a terméket és ezt követően önállóan kell megkeresned új ügyfeleket. Ennek során cégvezetőkkel és gazdasági igazgatókkal kell kapcsolatba lépj és őket kell megértsd és meggyőzd a platform nyújtotta előnyökről. Marketing oldalon elsősorban marketing automatizációk előállítását várjuk Tőled de ismeretterjesztő cikkeket is írnod kell.
Olyan embert keresünk, aki szeret bátran, önállóan tárgyalni és nem ijed meg az új helyzetektől.

Csapatunkról

A Skontó Platform csapata fiatal, de tapasztalt pénzügyi és IT szakemberekből áll össze. Hét angyalbefektetőnk személyében igazi nagyágyúkból álló tanácsadótestület segíti a munkánkat. A platform eddigi sikerei is bizonyítják, hogy csapatunkban ideálisan keveredik a startup rugalmas és dinamikus világa, a közép- és nagyvállalatok által megkövetelt profizmussal.

Miért csatlakozz?

Izgalmas problémán dolgozunk egy dinamikus, fiatal csapattal. A feladat túlmutat az egyes cégeknek nyújtott szolgáltatásunkon: a cégek közötti kifizetések gyorsításával nemzetgazdasági szinten is tudjuk segíteni a régió növekedését.

Ha érdekel a lehetőség, keresd Csák Jánost, a Skontó Platform alapító-CEO-ját:
info@skontoplatform.hu ‖ skontoplatform.hu

Translate the site »