A program leírása

A NEXT Gyakornoki és Pályakezdő Program Neked szól, ha szeretnél Magyarországon szakmai tapasztalatot szerezni, kapcsolatrendszered és munkaerő-piaci ismereteid bővíteni, illetve a program által biztosított karrier szolgáltatásokat igénybe venni!

Programunk nyári gyakorlatokat és pályakezdő pozíciókat egyaránt ajánl, mely során arra törekszünk, hogy partnereinken keresztül minél több ágazat és szektor munkalehetőségeit tárjuk eléd.

Partnervállalataink a magyar munkaerőpiac kiemelkedő szereplői, akik számára nagy jelentőséggel bír, hogy gyakornokaik nemzetközi viszonylatban is értékes szakmai tapasztalattal gazdagodjanak.

Ezt kínálja a NEXT:

FEJLŐDÉS

A legújabb munkaerőpiaci trendeknek megfelelően, a munkavállalói versenyképesség és a siker eléréséhez szükséges készségek és kompetenciák fejlesztését célzó programok.

KARRIER TERVEZÉS

A Te igényeidre szabott karrier tanácsadás során jobban megismerheted saját elvárásaidat és aspirációidat, továbbá beazonosíthatod a számodra leginkább megfelelő következő szakmai lépéseket. Ha szeretnél személyes tanácsadást kérni, keress minket a next@nezmetitehetsegkozpont.hu e-mail címen.

KAPCSOLATOK

Bővítsd szakmai kapcsolatrendszered eseményeinken, ahol többek között megismerkedhetsz a munkáltatók képviselőivel, így könnyebben felmérheted, hol dolgoznál szívesen a jövőben.

SZAKMAI TAPASZTALAT

Nemzetközi, brit és hazai tapasztalattal rendelkező szakértőktől nyerhetsz betekintést a munkaerőpiac trendjeibe, elvárásaiba és a toborzási-kiválasztási folyamatokba.

A következő lépés:

  1. Jelentkezz a számodra szimpatikus pozíciókra – ha segítséget igényelsz a pályázat megírásával kapcsolatban, egyeztess emailben időpontot velünk.
  2. Kövesd a New Generation Centre és a NEXT Hungary Facebook oldalainkat friss pozíciókért és programokért.
  3. Iratkozz fel havi HÍRLEVELÜNKRE, hogy ne maradj le a legújabb lehetőségekről.

Bízunk benne, hogy az ismereteknek, felismeréseknek és készségeknek, amikre a program által szert teszel, hasznát veszed majd karriered építése során. Keress minket bizalommal a next@nemzetitehetsegkozpont.hu email címen!

Translate the site »